Στην Ελλάδα

Milos

Een reactie plaatsen

Milos

Woensdag morgen wakker geworden met vermoeide spieren, Had het ergens wel verwacht maar toch was ik verbaast. Na een snel ontbijt in de zon aan dek het anker op ge trokken om een plekje aan de kade te bemachtigen. In eerste instantie leek dit niet zo moeilijk aangezien er wiening boten lagen. Nol vroeg nog aan een voorbij varende visser of het diep genoeg was bij de kade. Volgens hem was het diep zat. Tijdens het verkennings rondje in de baai vroeg Nol aan de port politie of het diep genoeg was. Een tegenstrijdig antwoord was het gevolg. Het zou krap worden. Uiteindelijk zijn we zelf maar op onderzoek uitgegaan. Dankzij de lange loopplank is het gelukt om aan de kade te liggen. De rest van de dag niet heel veel meer gedaan dan een rondje lopen en genieten van het nog steeds mooie weer. ‘S avonds opzoek gegaan naar een slager, helaas die was niet open. Op woensdag hebben de meeste winkels alleen een opening in de morgen.

Donderdag heb ik Nol er van overtuigt dat we best met de bus naar een kasteel zo’n 5 km verderop konden gaan. De bus rit was een leuke toch helemaal naar boven. Ik was blij dat we dat niet hebben hoeven lopen. Ze houden hier namelijk van stijl omhoog. Na dat we uit de bus gestapt waren moesten we nog ene klein stukje omhoog lopen. De salamanders schoten voor je voeten weg. Ook waren er heel veel vlinders. Heb nog een poging gewaagt om die op de foto te zetten maar beide diersoorten houden er blijkbaar niet van om gefotografeerd te worden. Het kasteel zelf was niet de moeite waard, het uitzicht wel. De wandeling terug naar de haven was een mooie. Al snel zijn we van de asfalt weg afgegaan en hebben een slingerpaadje bewandeld die ons sneller dan verwacht weer terug bracht bij het haven plaatsje. Het was inmiddels lunchtijd toen we een bakker tegen kwamen en Nol de vraag stelde; Zullen we even wat snacken? Ja lekker goed idee. Wil je er een biertje bij? Ja prima waarom niet (ik dacht dat hij een grapje maakte) waarop Nol in de koeling verdween om twee biertjes te pakken. Voor alle duidelijkheid bier koop je dus bij de bakker!

Vrijdag de was gedaan, dit was super snel droog omdat het hard waaide. De dag door gekomen met niks doen en een kleine wandeling. De wandeling was nodig om de spieren los te lopen die gister tijdens het hardlopen op hun donder gekregen hadden. Daarna snel wat boodschappen gedaan waarna we gezamenlijk het eten, de bami, in de pan hebben gemikt.

Na wat rond gevraagd te hebben zijn we zaterdag morgen zijn we vertrokken naar een nadere baai om daar te schuilen tegen de harde wind. Eerst nog even inkopen gedaan bij de lokale boer die vanuit zijn pick-up de groeten verkocht. De aardige man wou ons nog een zak tomaten mee geven terwijl we o0kal een zal a 1 kilo hadden gekocht. Nol heeft dit vakkundig afgeslagen aangezien ik geen idee had wat de aardige man tegen mij zei. Na een 2½ uur varen kwamen we in de baai aan waar snel het anker uit is gegooid om nog even te kunnen genieten van de laatste zonnestralen van die dag. Ja ook hier is het af en toe bewolkt!

Advertenties

Ook wat te melden? Schrijf het hier van je af!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s